alegerea salopetei apois
fashion

Alegerea salopetei de dama

Indiferent de anotimp, moda reprezinta unul din domeniile de activitate ce niciodata nu sta pe loc. Este domeniul cel mai urmarit atat de catre reprezentantele sexului frumos cat si de catre barbati, chiar daca acestia nu sunt la fel de interesati de tendintele modei precum femeile.
La fel ca si in anii trecuti si in acest an salopeta de dama este unul din articolele vestimentare ce va fi la mare cautare pe piata de profil deoarece aceasta se mentine in tendintele modei.

Feminitatea pe care o transmite acesta reprezinta din punctul meu de vedere unul din motivele pentru care in ultimii ani salopeta de dama a fost si continua sa fie la moda. De aceea aceasta trebuie sa se regaseasca in garderoba oricarei femei alaturi de bluze dama, fuste ori rochii. In cazul in care din diverse motive inca nu ai in garderoba o salopeta de pe Answear, iata care sunt criteriile in functie de care trebuie achizitionat acest articol vestimentar atat de necesar reprezentantelor sexului frumos:

Chiar daca salopeta este un articol vestimentar versatil, acest lucru nu inseamna ca orice tip de salopeta poate fi purtat in orice situatie si oriunde. Tine cont de acestea in momentul achizitiei salopetei, de locul si ocazia in care vei purta salopeta, pentru a nu te regasi in situatia in care nu vei putea purta ceea ce ai achizitionat. De exemplu acest articol vestimentar se poate purta la o iesire in parc, picnic, plaja – daca ai ales un model casual. Seara in oras la un suc cu prietenii, cu siguranta va fi o alegere foarte inspirata, si daca o accesorizezi corect, poate deveni o tinuta excelenta pentru un event cu dichis.

Feminitatea pe care o transmite salopeta reprezinta din punctul meu de vedere un criteriu foarte important de care trebuie sa se tina cont mai ales in situatia in care pe piata se regasesc si modele de salopeta dama cu influente masculine. Avand in vedere ca salopeta este un articol vestimentar destinat in primul rand reprezentantelor sexului frumos, influentele masculine trebuie sa fie subtile atunci cand vine vorba despre modul in care este confectionat acest articol vestimentar.

Lungimea salopetei trebuie sa fie un alt criteriu de care trebuie sa se tina cont in momentul in care se achizitioneaza un articol vestimentar de acest gen. In stabilirea lungimii perfecte a salopetei, tine cont de mediul in care aceasta va fi purtata, deoarece lungimea acesteia variaza in functie de ocazie.

Nu in ultimul rand, structura corpului reprezinta un alt criteriu foarte important de care trebuie sa tii cont. Avand in vedere ca imaginea unei siluete cu cateva kilograme in plus reprezinta o imagine de cosmar pentru foarte multe dintre reprezentatele sexului frumos, trebuie urmarita achizitionarea tipului de salopeta pentru dama care evidentiaza frumusetea si feminitatea trupului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: