Fără categorie

Back to school sau bine ai venit toamna

Desi pentru mine a trecut de ceva vreme momentul sunarii clopotelului pentru reintoarcerea la scoala. Recunosc ca imi place sa imi reamintesc de ultima saptamana din vacanta si pregatirile infocate pentru prima zi de scoala. Si tocmai de aceea, cu o mica nostalgie m-am gandit oare daca acum m-as pregati pentru scoala, ce as purta? Folosesc acest prilej pentru a-mi alege cateva tinute pe care sa le port in toamna asta si poate va inspira si pe voi.
S-a intamplat cu un an in urma sa castig un voucher de 100 $ de pe http://www.jollychic.com/. Si normal ca am profitat de ocazie si m-am rasfatat cu cateva achizitii. Hainele de la jolly au un design foarte placut si se aseaza bine pe corp. Unele dintre ele, cum ar fi camasile si bluzele sunt bune calitativ ca material, in schimb pulovarele lungi dupa ceva timp s-au scamosat. Dar cum mi-au placut asa tare, ma gandeam sa mai fac o comanda.

Alegerile mele pentru aceasta toamna Momentan m-am hotarat sa aleg aceste articole, voi mai vedea si maine daca raman la aceeasi concluzie. In general cumpar online doar haine, genti si accesorii, ma feresc de achizitia articolelor precum pantaloni si incaltaminte de teama sa nu gresesc masura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: