Caderea parului

caderea parului

A inceput toamna de vreo 2 luni asa!, si nu imi place deloc. Se pare ca nici parului meu, credeam ca sunt singura :). Tot plangandu-ma altor fete, am aflat ca si ele au aceeasi problema- caderea parului.

Deci de aia nu prea sunt multumita de toamna, e frig, trebuie sa ma imbrac gros iar caderea parului a ajuns sa fie o problema si pentru mine. Intrebarea ce mi-a fost adresata cel mai des a fost, iei ceva pentru asta? Raspunsul meu: da, uneori … la cateva zile o vitamina. Nu reusesc sa ma tin de pastile niciodata. Probabil va trebui sa imi setez o alarma pe telefon. Nici fetele cu care am vorbit nu au stiut sa imi spuna prea multe, doar ca si la ele cade.

Am vazut la o bloggerita draga mie, Sanziana Negru, o recomandare pentru Phytologist, inca n-am ajuns sa il cumpar, se gaseste in Help Net. Ba chiar am contactat-o si imi spune ca la ea a dat rezultate. Voi l-ati incercat? Cel mai probabil am sa ajung in weekend sa-l achizitionez si sa imi tratez parul cu el.

Vreau sa va spun ca nu-mi mai vopsesc parul de vreo 4 ani, nu il indrept cu placa, il tratez cu masca de par, il spal cu Loreal, in concluzie nu i-am pus nimic extern care ar putea sa il supere. Cea mai mare cadere se produce atunci cand il spal si fac asta la 3 zile. Daca trec chiar si cu o zi peste spalat, volumul parului cazut se mareste considerabil. Sau poate ca e vorba de regenerare, dar mi-e teama ca voi deveni asemeni unui beculet. Voi cu ce ati avut rezultate? Ati imbinat ajutorul extern cu cel intern? Sau ar trebui sa merg direct la doctor? Dati-mi si mie cateva sfaturi din experienta voastra, fie ele si sfaturi babesti.

sursa foto www.youfotostudio.ro
1 Comment

Probabil îți lipsesc anumite vitamine ,pune-ti o alarma la o ora in care știi ca vei fi liberă/acasă si ia-le

Reply
Lasă un răspuns

Your e-mail will not be published. All required Fields are marked

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

    [instagram-feed]
    %d blogeri au apreciat: