superblog

Cererea in casatorie

Aproape un deceniu de cand ne-am casatorit, aproape 10 ani de cand ne-am schimbat unul altuia viata si ma intreb acum, oare cand a zburat timpul? Cererea in casatorie este unul din cele mai speciale momente traite de un cuplu, doar ca la noi doi nu era nevoie, ne-am simtit inca de la inceput unul al celuilalt si parca eram casatoriti inca de cand ne-am intalnit.

Am vazut si eu si voi multe idei nastrusnice de cereri, reportaje la tv, emisiuni, clipuri pe youtube, iar barbatii cred ca s-au documentat ceva mai serios decat noi femeile, ca doar ei initiaza astfel de evenimente.

Cereri cu un inel in prajitura, in sampanie, in aer, sub apa, dar unde oare nu am vazut si asta fara sa fac vreo cercetare. Cum la noi nu era vorba de vreo cerere, asa credeam eu, am fost surprinsa sa fiu ceruta simplu si la obiect. Intr-o zi de decembrie cand stateam pe telefon in cautare de cadouri de Craciun, dragul meu sot pe atunci iubit imi da instructiunea de a cauta ceva:

Citez:

„-Cauta sub pat!

-De ce?

-Cauta sub pat?

-Bine, caut!, in mintea mea: ce-o vrea omul asta de sub pat, ca nu-i nimic acolo.”

Surpriza, nu era doar praf, era o cutie verde de catifea semn ca acolo e o bijuterie. Pana aici bucurie, surpriza, oare ce e aici, a venit mosul mai devreme? O deschid si in ea gasesc un inel de logodna si doua verighete. Va dati seama, fata mea de uimire si zambet un pic cam tamp pentru ca nu ma asteptam. In interiorul celor doua verighete, dragul de el, ne scrisese numele. Si cel mai frumos a fost ce a urmat, nu va imaginati confetii, artificii, ingenunchieri ci:

„EL: -Vrei?

Eu: -Vreau!”

Scurt si la obiect, in doua saptamani semnam certificatul de casatorie. Zambesc de fiecare data cand imi amintesc de vrei si vreau, radem impreuna la aniversarea casatoriei pe aceasta tema a cererii.

Finalul lunii martie reprezinta perioada cand ne-am cunoscut si tocmai ca sunt 10 ani de cand ne-am cunoscut si in curand 10 ani de cand ne-am casatorit bineinteles ca sunt in cautare de cadouri pentru el.

Cadourile la care ma gandesc sunt:

o agenda cu pix asortate si butoni

sau un cadou personalizabil compus dintr-un portofel si curea asortate.

Ghiciti unde va fi cadoul luna aceasta si ce instructiuni vor fi pe felicitare?

Sunt curioasa daca stiti raspunsul :p

Proba 4. SuperBlog Primavaratic 2019

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: