fashion

Colectiile de rochii de seara elegante de la Zonia subliniaza ca feminitatea este o alegere

A venit toamna, s-a terminat vacanța, iar Zonia sărbătorește feminitatea prin noua colecție de haine de damă, o gamă de ținute care ne arată, încă o dată, că a fi feminină este o alegere, indiferent de ocazie și oriunde ai fi.

 

Noua Colecție Zonia pornește de la premisa că ținuta la birou poate fi elegantă și senzuală, în același timp lipsită de rigiditate, dar  și de ostentație. De la bluze de damă mulate, pantaloni eleganți, dar care evidențiază grațios formele, rochii scurte și medii de zi  deosebite  prin culoare, croi și formă, colecția Zonia pune în valoare femeia activă, senzuală și conștientă de feminitatea ei.

Femeia Zonia este feminina indiferent de ocazie

Zonia a lansat ultima colecție de rochii de zi, o îmbinare de culoare și croiuri care poate fi reunită sub un singur cuvânt:  feminitate.  Aceasta pentru că toate hainele de damă din colecțiile Zonia evidențiază femeia indiferent de stil, siluetă, preferințe coloristice. Feminitatea este izvorâtă din atitudine și din a alege ce consideră mai frumos și mai bine pentru tine. Feminitatea este o alegere,  iar Zonia îți pune la dispoziție  ținute feminine care să se armonizeze stilului tău personal.  De aceea, colecția de rochii de ocazie  ți se adresează indiferent de stilul personal, siluetă sau culorile preferate.

Haine de dama feminine în noua colectie Back to Office de la Zonia

Este o colecție de haine de damă cuprinzătoare și surprinzătoare, care oferă  opțiuni pentru ținute de zi sau chiar de seară, pentru  ocazii speciale în familie,  petreceri corporate sau cocktailuri. Rochii în culori îndrăznețe și decolteuri senzuale sunt echilibrate prin compleuri tipic office, dar cambrate pe corp cu o notă de senzualitate discretă. Pantaloni eleganți, în culori sobre, dar păstrând linia trupului, contrabalansează rochii de zi feminine, inspirate de Coco Chanel.

Rochii de seara Zonia - Cu siguranta feminine!

 

Colecțiile permanente de  rochii de ocazie ale Zonia sunt un portativ al feminității, înglobând  rochii de seară midi, lungi sau scurte, în formă de sirenă sau Baby Doll, stilul Roman sau ușor excentric, pentru orice femeie, indiferent de vârstă, siluetă  sau stil vestimentar în viața de zi cu zi.

Pentru că Zonia consideră orice femeie feminină, colecțiile de rochii de seară oferă opțiuni de  croiuri și dimensiuni diferite,  până la 7 XL.  Orice culoare este la modă atâta vreme cât  o femeie o consideră potrivită pentru ea, așadar paleta coloristica este bogată, în  nuanțe simple uni sau,  dimpotrivă,  în modele geometrice sau florale.

 

Și pentru că știm că femeile moderne sunt active și nu au timp să alerge prin magazine pentru  accesorii,  Zonia le vine în întâmpinare cu bijuterii de ocazie asortate,  care se îmbină armonios cu o paletă  amplă de  ținute.

Toate ținutele de damă Zonia  și accesoriile  complementare  pot fi comandate online,  pe website-ul Zonia.ro,  telefonic  sau simplu,  plasând  comanda în Messenger  sau chat, tu urmând să primești comanda la adresa dorită în 24 ore lucrătoare.

Colecțiile  de haine de damă de la Zonia  pun în valoare femeia și feminitatea. Ținutele sunt realizate în croiuri feminine, potrivite oricărei siluete,  fiind menite a sublinia forma și a pune în valoare ce este mai frumos din  trupul unei femei.

2 comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: