Condroitin sulfat, Glucozamină și MS cateva ingrediente straine auzului meu fac parte din crema calmanta Dr. Hart. Ce este cu asta? Am primit azi aceasta crema pentru a o testa. Prima impresie a fost, bine, bine dar nu sufar de dureri articulare sau musculare si nici pe cine sa o testez nu am acum.

Dupa cateva ore de stat la birou si operat tot felul de date m-am ales cu o durere la intreg nivelul coloanei si al spatelui. Probabil pentru ca am stat incordata muschii spatelui sunt foarte incordati. Asa ca daca tot am aceasta crema prin preajma, de ce sa nu o testez. 

O deschid, o miros, nu stiu sa identific vreo aroma dar miroase placut, putin mentolat iar textura este usoara si cremoasa. O aplic pe spate, atat cat pot de una singura si deja incep sa simt ca zonele tratate sunt relaxate si detensionate. 

Crema calmanta de la Dr. Hart este un ajutor in cazul durerilor articulare si musculare ce sunt resimtite tot mai mult din cauza vantului si a umezelii specifice anotimpului rece. O alta situatie in care se poate folosi aceasta crema este in cazul inflamatiilor locale si la diminuarea edemelor de la nivelul pielii.

 

Ingredientele ce intra in componenta sunt: condroitin sulfatul și glucozamina ce fac parte integranta din compoziția cartilajelor, au functii antistatice si de condiționare a pielii si msm ce contine o mare cantitate de sulf, iar mentolul si camforul dau o senzatie placuta de racorire.

In prospectul produsului gasim ca are efect antiinflamator si calmant, contribuind astfel la cresterea fluxului sanguin pe zonele de piele pe care se aplica. Se recomanda aplicarea pe zona afectata, masand usor de 3-4 ori pe zi. Poate fi folosita atat de adulti dar si de copii cu varsta peste 3 ani.

 

Dr. Hart Crema Calmanta se gasește in Farmaciile Sensiblu in format de 100 ml și costa 31.99 lei. Mai multe detalii poti gasi pe DrHart.

Share: