Blogging

Cine nu a auzit de “Blog”? Poate foarte putina lumea a mai ramas din tarile in care exista si se foloseste internetul, care sa nu cunoasca ce inseamna acest cuvant si ce reprezinta. Blogul a devenit un fel de jurnal al unei persoane care e pasionata de scris sau doar de impartasit idei, impresii, sentimente, etc. Acest fenomen este splitat azi intr-o multime de domenii, de la beauty pana la mai vechiul horoscop. Cei care scriu aceste “jurnale” sunt numiti bloggeri. Un blogger poate fi oricine care isi deschide un site personal si incepe sa scrie mici povesti despre ceea ce il pasioneaza sau ce ar vrea sa impartaseasca cu ceilalti. Pentru cei care sunt in domeniu sau vor sa afle tainele acestui fenomen urmeaza sa se tina un eveniment special.

Editia 2: intalnirea bloggerilor din Bucuresti

Pe data de 4 octombrie va avea loc editia a-2-a a intalnirii bloggerilor din Bucuresti. Se anunta a fi un eveniment foarte important in care vom cunoaste persoane din bransa, se vor schimba pareri si se va lansa imnul bloggerilor. Pentru incepatori este cea mai buna modalitate de a intalni oameni care au informatiile necesare dezvoltarii unui blog. Eu personal am aflat intamplator de acest eveniment si ii sunt recunoscatoare Mirelei pentru faptul ca a acceptat sa ma numar printre participanti. Recunosc ca experienta mea nu este deloc vasta in domeniul blog si am incercat sa invat pe cat posibil din tutoriale si informatii gasite pe internet. Probabil voi fi intrebata de ce am facut acest blog? Raspunsul este simplu: pentru ca mi-a placut si am vrut sa incep si eu.
Evenimentul va avea loc pe data de 4 octombrie la Pura Vida Sky Bar & Hostel, de la ora 19:00 – 22:00. Abia astept sa vina acea zi, sa aflu lucruri noi si sa imi fac prieteni.
Am gasit un video despre cum a fost la editia 1 – aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Load More...
%d blogeri au apreciat: