Elmiplant, intalnire intre fete

elmiplant

V-am mai spus: imi plac evenimentele!!! Si mai ca era sa ratez unul foarte frumos. Am primit invitatie de la Maria, sunt cititoare constiincioasa a blogului ei, sa ma alatur intr-un cadru intim, prietenos la o discutie despre Elmiplant si gama acestora destinata tratarii celulitei. Intalnirea a fost la Moon by Dana Rogoz, iar gazdele au fost chiar cea amintita anterior, Special Koko (Maria), Ioana Dumitrache si bineinteles Elmiplant.

Fetele ne-au povestit despre cum lupta ele cu celulita si am ajuns la concluzia ca este o problema comuna care nu trebuie sa ne afecteze increderea in noi. Daca dorim sa o atenuam sau scapam de ea, am putea incepe prin a folosi gama Cellufight ajutata de sport, masaj si alimentatie. 

Eu pana acum nu am avut un scop de a scapa de celulita desi am, dar pentru ca am primit cadou Cellufight - gel anticelulitic pentru drenaj si Bodyshape slim no gym gel, ma alatur maratonului remodelarii si ma masez cu acestea de 2 ori pe zi. 

Gelul anticelulitic pentru drenaj ne promite ca vom reduce pana la 2 cm in jurul coapselor dupa 4 saptamani, mirosul este iam, iam, ma abtin sa nu gust din el. Este paraben free, contine guarana, alge marine si piper negru, v-am zis cum miroase? a, da: iam, iam. Folosesc foarte rar crema de corp, deoarece ma simt lipicioasa si am fost sceptica la prima folosire a acestui gel, gandindu-ma ca nu-mi va placea. M-am inselat, se absoarbe foarte bine in piele, chiar prea bine, asa ca pun fara zgarcenie. Il masez, ma bucur de miros (v-am disperat cu mirosul) si dupa cateva minute incepe sa se incalzeasca. Dupa cum spunea si Dana: "daca arde, simt ca functioneaza" :). Momentan am 3 zile de cand il aplic asadar nu pot sa va spun de eficacitatea indepartarii celulitei, insa pielea ramane catifelata.

 

Bodyshape slim no gym gel, ne spune ca vom avea rezultate spectaculoase fara efort, adica dai cu gel si silueta este redefinita. Va dati seama ca pe acesta sunt foarte focusata si imi tratez tricepsul abundent. Remodelare totala a corpului, cu pana la 3,4 cm mai putin in circumferinta abdomenului, cu pana la 2 cm mai putin in circumferinta coapselor, iar pielea este mai neteda vor fi rezultatele dupa 4 saptamani de folosit a acestui produs u extract de merisor din cultura organica. Pielea va confirm de pe acum ca este mai neteda, nu incep sa va vorbesc iar despre miros, este absorbita foarte bine si repede in piele.

 

Ce mai este frumos la aceste produse? Faptul ca au un pret foarte bun, ni le permitem cu toatele si le putem aplica in locul cremei obisnuite. Iar sinceritatea cu care au vorbit Dana, Maria si Ioana, ma conving ca o sa am rezultate cu aceste produse si vor fi printre favoritele mele mult timp.

By the way, au o gama si pentru proaspetele mamici: Elmiplant Care Lab Mama Crema remodelare si fermitate corp, ingrediente naturale, nu sunt contraindicate in timpul alaptarii, doar sa nu uitati sa curatati sanul in caz ca aplicati si pe acesta.

Dupa utilizarea produselor din gama de remodelare, nu uitati sa va spalati pe maini.

 

Tineti-mi pumnii sa nu uit sa sar peste vreo zi si ne auzim cu rezultatele.

 

 

anticelulita-elmiplant

 

Gelul anticelulitic pentru drenaj ne promite ca vom reduce pana la 2 cm in jurul coapselor dupa 4 saptamani, mirosul este iam, iam, ma abtin sa nu gust din el. Este paraben free, contine guarana, alge marine si piper negru, v-am zis cum miroase? a, da: iam, iam. Folosesc foarte rar crema de corp, deoarece ma simt lipicioasa si am fost sceptica la prima folosire a acestui gel, gandindu-ma ca nu-mi va placea. M-am inselat, se absoarbe foarte bine in piele, chiar prea bine, asa ca pun fara zgarcenie. Il masez, ma bucur de miros (v-am disperat cu mirosul) si dupa cateva minute incepe sa se incalzeasca. Dupa cum spunea si Dana: "daca arde, simt ca functioneaza" :). Momentan am 3 zile de cand il aplic asadar ca nu pot sa va spun de eficacitatea indepartarii celulitei, insa pielea ramane catifelata.

 

Bodyshape slim no gym gel, ne spune ca vom avea rezultate spectaculoase fara efort, adica dai cu gel si silueta este redefinita. Va dati seama ca pe acesta sunt foarte focusata si imi tratez tricepsul abundent. Remodelare totala a corpului, cu pana la 3,4 cm mai putin in circumferinta abdomenului, cu pana la 2 cm mai putin in circumferinta coapselor, iar pielea este mai neteda vor fi rezultatele dupa 4 saptamani de folosit a acestui produs cu extract de merisor din cultura organica. Pielea va confirm de pe acum ca este mai neteda, este absorbit foarte bine si repede de aceasta, nu incep sa va vorbesc iar despre miros :).

 

Ce mai este frumos la aceste produse? Faptul ca au un pret foarte bun, ni le permitem cu toatele si le putem aplica in locul cremei obisnuite. Iar sinceritatea cu care au vorbit Dana, Maria si Ioana, ma conving ca o sa am rezultate cu aceste produse si vor fi printre favoritele mele mult timp.

By the way, au o gama si pentru proaspetele mamici: Elmiplant Care Lab Mama Crema remodelare si fermitate corp, ingrediente naturale, nu sunt contraindicate in timpul alaptarii, doar sa nu uitati sa curatati sanul in caz ca aplicati si pe acesta.

Dupa utilizarea produselor din gama de remodelare, nu uitati sa va spalati pe maini si evitati ochii.

 

Tineti-mi pumnii sa nu uit sa sar peste aplicare vreo zi si ne auzim cu rezultatele.

 

 
Lasă un răspuns

Your e-mail will not be published. All required Fields are marked

[instagram-feed]
%d blogeri au apreciat: