eveniment instagram
evenimente

Eveniment despre Instagram – Smart Instagram Influence

Trebuie sa marturisesc, imi plaaaaac evenimentele. Si azi chiar am avut parte de unul dedicat fenomenului Instagram. Ca orice gazda buna, organizatorii ne-au asteptat cu bucate alese si bauturi delicioase. Imi place foarte mult ca la evenimente ai parte de noutati, cum a fost si azi. Printre acestea: noua gama de eclere dulci si sarate de la Paul,combinatie noua de arome de la Lipton, cafea gustoasa de la Tchibo, inghetata delicioasa de la La Strada.

Felicitari celor de la tezyo_shoes pentru frumusetea de aranjament cu baloane si pantofi, plus ninsoarea de confetii, multumesc pentru poza pe suport fizic :*.

Am descoperit un brand, nou pentru mine, de produse cosmetice din ingrediente organice si naturale Organic Gate. Despre acestea o sa revin cat de curand sa va povestesc mai multe.

produse naturiste si organice

Acum ca am trecut un pic in revista bunatatile, sa va povestesc si despre ce s-a discutat la eveniment.

Ana Matei, ne-a povestit despre conturile bussines, reach-ul organic, comunitate, setari de fotografie, toate relatate din prisma unui om care le-a incercat si inca mai testeaza pe propria piele (cont de Insta). Nisa pe care aceasta activeaza este cea de traveling dar putem spune ca in mare procesul este acelasi pe orice domeniu ce ne pasioneaza pe fiecare dintre noi.

Am aflat despre istoricul brutariilor Paul, care impreuna cu agentia Golin Romania ne-au informat despre ceea ce urmareste un brand la un influencer pe Instagram.

Mi-au placut foarte mult Roxana si Andrei de la @prinlume, acestia ne-au vorbit despre pasiunea lor pentru fotografie, fashion (promovare creatori romani, in special cei la inceput de drum) si calatorii. Remarca ce m-a marcat a fost, nu vrem sa facem un bussines si credem ca asta ne ajuta sa fim originali, naturali. Se vedea si se simtea din cuvintele lor ca iubesc ceea ce fac si ca intr-adevar este o pasiune.

Si bineinteles la pauze am socializat si ne-am facut noi prieteni, -Buna tuturor!!!

Multumesc Ioana - bepurrfect pentru invitatie :*

Si cum de obicei retinem 7% din ceea ce ni se povesteste, cam asta este informatia pe care v-o pot transmite la cald.

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa imi scrieti mai jos in comentarii.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: