noblesse event
evenimente

Exclusive Beauty & Fashion Shows

Exclusive Beauty & Fashion Shows Palatul Nobless – 19 noiembrie 2016 – cea de a treia zi a evenimentului

Sambata am primit invitatia de a merge la Palatul Nobless pentru a vedea o prezentare de moda si cum nu mai vazusem palatul pana acum, am zis cu bucurie da.  Palatul este o cladire istorica monument, restaurata si transformata in centru de arta.

Interiorul este exact cum il definesc chiar cei care il administreaza „un univers de vis, unde am reinviat o lume apusa si am adus din farmecul si eleganta nobila a secolului trecut”. Salile sunt decorate in stiluri diferite: luxury, clasic, eclectic, industrial design, totul gandit pana la ultimul detaliu.

Cea de a treia zi Exclusive Beauty & Fashion Shows a inceput cu o demonstratie de machiaj, predata de Academia de coafor si make-up,
ca mai apoi sa asistam la o prezentare de moda marca Ana Novic.
Printre expozanti s-au numarat: Ana Novic – creator de moda, ne-a delectat cu prezentarea de moda rochii Thea O. Hiwovity – Bijuterii conceptuale, bratara rosie Kabbalah & Firul rosu de lana (nu m-ai auzisem pana acum de asa ceva) Margaux- atelier de creatie si manufactura, podoabe de par artizanale si voaluri de mireasa, cu adevarat deosebite aceste creatii, sunt unicat si foarte delicate Claudia Rawlings – Fashion designer, colectie multifunctional wear 925 Gents – produse naturale speciale destinate pentru ingrijire barba de catre barbati Cozette Boutique – Bijuterii din argint unicat, cuvintele nu ar fi de ajuns pentru a lauda aceste capodopere Issaco StilModa- colectie fabuloasa de blanuri si nu numai Adela Rusu – catifea este materialul vedeta, completat de stralucirea pietrelor swarovski Shukar Bijoux – bijuterii realizate manual, am probat cerceii iatagan si pot spune ca sunt superbi si altceva Acestea sunt cele pe care mi le amintesc, dar cu siguranta au fost mai multe branduri, ceea ce pot sa spun este ca a fost o seara reusita intr-un cadru elegant caruia sa ii calcati si voi pragul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

    %d blogeri au apreciat: