Festigal

festigal 2016 apois

Festigal, spectacolul cu cea mai mare concentrație de artisti pe metru patrat. Cea de a 2 a reprezentatie a spectacolului Festigal, s-a desfasurat azi 2 decembrie si a fost un show plin de lumina, culoare, veselie, muzica, talent si voci frumoase. Desi nu era o prioritate sa ajung, am fost norocoasa castigatoare a unei invitatii si cum nimeni nu merge singur la un spectacol, am achiziționat doua bilete pentru a merge împreuna cu familia mea.

Evenimentul a fost intens promovat si nu stiam la ce sa ma astept, dar mi-a întrecut orice asteptare.  De obicei fiica mea isi pierde interesul dupa o ora, acest spectacol a durat undeva la 3 ore, iar ea a fost foarte atenta si a participat din locul ei, cantand, dansand, am fost cu totii tot un zambet si incantare.

Pe scena au evoluat: Smiley, Nicole Cherry, Puya, Anda Adam, Lora, Sore, Elena Gheorghe, Bibi, Shot, Feli, Corina, Alina Eremia, Connect R, Randi, Andra Gogan, Alex Velea si de undeva dintr-o cabina Pavel Bartos.

 

Costumele au fost cu tema de poveste, inspiratie spre tabla de sah, dar cu mai multe culori, machiajul a fost unul fantezist realizat de un prieten vechi Cristian Buca.

In timpul spectacolului au fost proiectate imagini pe un fel de perdea, acestea fiind in concordanta cu piesa pe care o ascultam. Lora a fost impresionanta pentru faptul ca desi era suspendata la inaltime pe un cerc, a cantat ireprosabil fara pic de emotie. Showul a fost intesat cu momente de coregrafie si circ. Cuvintele nu sunt suficiente pentru a va descrie maretia acestui spectacol.

 

Spectacolul a avut tema: „Am un vis”, in care 5 tineri se lupta pentru a castiga un concurs de talent, deznodamantul este unul funny, dupa cum spune Festi (Bartos): nu intotdeauna castiga talentul ci cel cu cele mai multe likeuri, asa ca a iesit castigator domnul Selfie.

Mai ramane de spus ca abia asteptam sa ne reintalnim cu acest spectacol si in anul urmator.
1 Comment

La fel as fi spus si eu!

Reply
Lasă un răspuns

Your e-mail will not be published. All required Fields are marked

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

    [instagram-feed]
    %d blogeri au apreciat: