Festigal, spectacolul cu cea mai mare concentrație de artisti pe metru patrat. Cea de a 2 a reprezentatie a spectacolului Festigal, s-a desfasurat azi 2 decembrie si a fost un show plin de lumina, culoare, veselie, muzica, talent si voci frumoase. Desi nu era o prioritate sa ajung, am fost norocoasa castigatoare a unei invitatii si cum nimeni nu merge singur la un spectacol, am achiziționat doua bilete pentru a merge împreuna cu familia mea.

Evenimentul a fost intens promovat si nu stiam la ce sa ma astept, dar mi-a întrecut orice asteptare.  De obicei fiica mea isi pierde interesul dupa o ora, acest spectacol a durat undeva la 3 ore, iar ea a fost foarte atenta si a participat din locul ei, cantand, dansand, am fost cu totii tot un zambet si incantare.

Pe scena au evoluat: Smiley, Nicole Cherry, Puya, Anda Adam, Lora, Sore, Elena Gheorghe, Bibi, Shot, Feli, Corina, Alina Eremia, Connect R, Randi, Andra Gogan, Alex Velea si de undeva dintr-o cabina Pavel Bartos.

 

Costumele au fost cu tema de poveste, inspiratie spre tabla de sah, dar cu mai multe culori, machiajul a fost unul fantezist realizat de un prieten vechi Cristian Buca.

In timpul spectacolului au fost proiectate imagini pe un fel de perdea, acestea fiind in concordanta cu piesa pe care o ascultam. Lora a fost impresionanta pentru faptul ca desi era suspendata la inaltime pe un cerc, a cantat ireprosabil fara pic de emotie. Showul a fost intesat cu momente de coregrafie si circ. Cuvintele nu sunt suficiente pentru a va descrie maretia acestui spectacol.

 

Spectacolul a avut tema: “Am un vis”, in care 5 tineri se lupta pentru a castiga un concurs de talent, deznodamantul este unul funny, dupa cum spune Festi (Bartos): nu intotdeauna castiga talentul ci cel cu cele mai multe likeuri, asa ca a iesit castigator domnul Selfie.

Mai ramane de spus ca abia asteptam sa ne reintalnim cu acest spectacol si in anul urmator.

One thought on “Festigal”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Load More...
%d blogeri au apreciat: