Fără categorie

A fost o data ca niciodata, o pagina noua de web

Dupa cum stim, nevoia te invata dar si curiozitatea, si uite asa am pornit pe drumul de a invata sa inregistrez domenii, sa cumpar gazduire si mai departe sa instalez teme wordpress.
Ba chiar aceast site este in totalitate „facut” de mine. Si cum eu sunt o fiinta generoasa, am inceput sa fac si pentru prieteni sau sa actualizez pagini deja existente.
Mai departe imi propun sa aflu care-i treaba cu Google Analitycs si Google Search Console si ceva SEO. Se pare ca am reusit cat de cat sa inteleg conceptele.
Urmeaza ca zi de zi sa mi imbogatesc experienta. Pot spune ca WordPress e minunat. De ce? pentru ca ofera o multitudine de pluginuri cu care modelez si analizez pagina prezenta.
Mi-a dat mare bataie de cap, asezarea in pagina. Am descoperit un plugin „Constructor pagină de SiteOrigin” care ma ajuta sa asez pagina, din punct de vedere vizual,asa cum imi doresc. Mai am de invatat ceva detalii de programare cum ar fi rendering si css, partea cu marimea imaginilor sa zicem ca m-am prins cum ar fi si le optimizez din lightroom. Asa ca, spor mie si sa am rezultate cat mai frumoase pe care sa vi le arat. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: