Fără categorie

Imi place sa invat

Imi place sa invat. Dar nu vorbesc despre toceala pe care o practicam vrand, nevrand in scoala. Imi place sa invat ce imi place, despre online, pagini web, fotografie, grafica, desen. Si pentru ca vreau sa invat multe deodata, mi-e putin teama sa nu cad in „multitasking- cea mai buna metoda sa-ti bati joc de mai multe discipline”.
Asa ca in fiecare zi, aloc o cantitate de timp pentru fiecare lucru pe care vreau sa il invat. In timpul zilei, scriu pe un blog despre tehnica de fotografie, este extraordinar cate noutati am aflat si aflu zi de zi. Imi place sa editez fotografii, si de fiecare data cand este ceva de editat sunt cea mai bucuroasa sa fac asta. Seara incepand pe la 21, incep sa lucrez putin la acest blog, apoi urmaresc cateva tutoriale despre grafica si mos Ene ma prinde de cele mai multe ori invatand sa desenez. Culmea este ca ma consideram antitalent la desen, dar urmarind pas cu pas indicatiile din „You can draw in 30 days” – Mark Kistler, am realizat ca oricine poate tine un creion in mana, poate desena.
Din fericire internetul, are si o latura foarte buna, aceea de a fi o sursa deschisa pentru toti cei insetati de cunoastere. Sunt multe informatii, unele relevante, altele mai putin, dar cu perseverenta, cine vrea, reuseste sa ajunga la informatia dorita. Desi imi place foarte mult sa invat din carti, sa le ating, sa le rasfoiesc, dragul de google imi gaseste foarte repede ce vreau si ce nu vreau. Ibooks din telefonul meu, a inlocuit cu brio o biblioteca fizica si inmagazineaza cam cati giga am in memorie.
Cam asa imi petrec eu serile de ceva timp si o voi mai tine o perioada asa. Ma bucur nespus de mult ca am reusit sa scap de adictia pentru jocurile de pe telefon si sper ca si voi sa cautati sa invatati despre ce va place. Sper ca in curand sa reusesc sa imi realizez logo-ul site-ului prin cunostiintele acumulate in grafica si sa vin sa ma mandresc cu acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: