beauty

Masca de fata pentru 2 utilizari de la Kaufland

Masca de fata pentru 2 utilizari de la Kaufland!!!! Am spus 2?, cred ca sunt 4. Azi am gasit la Kaufland, pliculețe cu diferite masti. Sunt cu indicații pentru categoria de varsta, dar eu n-am ținut cont de asta si am ales-o pe cea de Argan si acid hialuronic. Masca aleasa de mine se aplica dupa curățarea tenului, urmand sa fie ținuta pe fata timp de 10-15 minute.
Ceea ce este interesant este faptul ca nu se spala, nu se indeparteaza ci se maseaza. Masca e pentru persoane ridate, nu ca as fi eu plina de riduri dar mai bine sa previn. Astept sa treaca minutele si sunt curioasa cum arat dupa, dar si dimineata la trezire.
Desi nu ma asteptam sa am prea mari rezultate, surpriza, aceasta masca chiar functioneaza.
Imi face pielea sa fie mai intinsa si sa radieze. Ba chiar am revenit si am mai luat cateva plicuri, iar mare parte din ele le-am facut cadou. E prima data cand folosesc un produs cu continut de acid hialuronic si poate de aia si incantarea mea e asa de mare.
Cu toate ca ne gandim ca ce poate face o masca asa ieftina la plic si din supermarket?, tin sa mentionez ca aceasta masca a devenit micul meu elixir de tinerete atunci cand tenul meu sufera sau arata prea obosit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: