moda mania
evenimente

Moda Mania, colecția de toamna

Back to … colectia de toamna

Pe 20 Septembrie pentru ca a venit toamna si pentru ca incepe scoala iar sezonul vacantelor a cam trecut, ne intoarcem la munca si normal ca avem nevoie sa ne reimprospatam garderoba. De aceea pentru noi femeile, Moda Mania a lansat colecția Back to work! Back to School!  Moda Mania este un magazin cochet, drăguț situat pe calea victoriei vis a vis de Victoria Center, care expune spre vânzare in proporție de 90% creatii ale tinerilor designeri din Romania.
Exact acesta a fost si scopul ultimului eveniment: lansarea colecției de haine, creată de Raluca Albu si linia de pantofi Eniko Georgescu.
Atmosfera a fost in genul o ieșire la shoping cu fetele, la care au participat doamne si domnișoare de toate vârstele.

Ne-am delectat cu prăjituri delicioase din laboratorul propriu al cofetăriei Claus si ne-am răcorit cu o băutura naturală de la Squeeze Fresh Corner. Asa ne-am asigurat aportul necesar de energie pentru cercetarea fiecarui coltisor si al fiecarui produs din magazin.
Langa rollerul de la Gerovital se gaseste colectia de haine a Ralucai Albu. Apropo, am primit cateva mostre interesante de la Gerovital pentru testare, abia astept sa le incerc.
Colectia de pantofi My fairy tale by Eniko Georgescu, purtata de invitatele de la eveniment.
Gazda principala a evenimentului a fost Alina Gavrila, managerul magazinului cea care a creat acest loc de promovare a tinerilor talentați romani.
Printre invitati s-au numarat si persoane publice precum dubla medaliata cu aur in 2004 la Jocurile Olimpice de la Atena – Monica Rosu, cantareata Annes, Florentina Opris si multi altii.
Eu am realizat pozele pentru acest eveniment si din pacate am reusit sa vad produsele mai mult prin ochiul camerei foto. Dar ma bucur ca invitatele au gasit foarte multe lucruri frumoase pe care le-au luat cu ele acasa. Cand o sa am un picut de timp, am sa mai fac o vizita acestui magazin cochet, mai ales ca am pus ochii pe un colier superb.
Poza alaturata, este prima poza realizata de mine care apare in mediul scris online, mai exact in libertatea. ? –>

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: