inel-de-logodna-apois
fashion

Noi tendinte in asortarea verighetei cu inelul de logodna

Nu este neaparat ca inelul de logodna si cel de nunta sa se “asorteze”, insa nici sa existe o foarte mare discrepanta de stil intre ele. In continuare, avem pentru viitoarele mirese cateva indicatii care pot fi de folos atunci cand ezitati intre alegerea unui anumit model de verigheta sau altul, in ideea ca acesta trebuie sa completeze cu eleganta restul bijuteriilor purtate pe degete.

Inelul de logodna simplu cu diamant solitar, indiferent de taietura pietrei (taietura rotunda, de tip smarald sau princess), este de regula un accesoriu care prezinta o mare versatilitate, aratand minunat langa orice banda de casatorie din aur.

In ceea ce priveste inelele de logodna care au montate mai multe diamante, cristale sau alte nestemate, nu trebuie sa exagerati cu un model sofisticat de verigheta, pentru a pune in evidenta stralucirea pietrelor care orneaza inelul de logodna. Modelele de inele de logodna cu 3 pietre sau mai multe, pot fi asortate cu succes in combinatie cu o banda incrustata cu nestemate avand taieturi asemanatoare. De asemenea, inelele cu pietre colorate se completeaza in mod armonios, creand un efect cromatic deosebit, daca sunt alaturate unei verighete din aur care incorporeaza acelasi tip de piatra.

Va mai sfatuiesc sa alegeti ambele inele, cel de logodna si cel de casatorie, pastrand forma si stilul, pe cat posibil. De exemplu, daca design-ul benzii de logodna este unul indraznet, modern, este preferabil sa renuntati la verigheta traditionala, purtand-o doar ocazional sau inlocuind-o cu un model cu decor asemanator. Un inel de logodna cu aspect futurist, minimalist, eventual cu o piatra prinsa in setare tensionata, nu se potriveste langa o verigheta cu motive florale bogat ornamentate.

Daca preferati modelele de inele de logodna vintage cu lucratura de filigran, gravura sau alte elemente decorative sofisticate, puteti alaturi o banda de cununie care contine acelasi tip de decoratiune, de pilda o banda personalizata prin metoda gravurii.
Sper ca sfaturile mele ti-au fost utile si sa ai o nunta ca in povesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: