• ulei de par
    beauty

    Uleiul de cocos

    Uleiul de cocos se obtine din, dupa cum spune numele, din nuca de cocos. Acesta este folosit de demult pentru prajirea, gatirea si inabusirea alimentelor, fiind foarte bun si in domeniul cosmeticii ca foarte bun hidratant si hranitor pentru ten, corp, par, scalp.   Uleiul de cocos in bucatarie si sanatate Incalzit la 25 de grade se fluidizeaza, este foarte rezistent la caldura de aceea poate fi utilizat de mai multe ori la prajire, deci … economie. Este ideal pentru cei carora le place sa pregateasca prajituri, deoarece poate inlocui untul, margarina sau uleiul vegetal. Faptul ca este 100% vegetal poate fi folosit la inabusirea alimentelor. Asigura o digestie usoara,…