ulei de par

Uleiul de cocos se obtine din, dupa cum spune numele, din nuca de cocos. Acesta este folosit de demult pentru prajirea, gatirea si inabusirea alimentelor, fiind foarte bun si in domeniul cosmeticii ca foarte bun hidratant si hranitor pentru ten,...

caderea parului

A inceput toamna de vreo 2 luni asa!, si nu imi place deloc. Se pare ca nici parului meu, credeam ca sunt singura :). Tot plangandu-ma altor fete, am aflat ca si ele au aceeasi problema- caderea parului. Deci de...

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

    [instagram-feed]