webstock 2016
evenimente

Webstock 2016

Mai devreme cu cateva minute mi-am deschis mailul si am avut parte de o mare surpriza, un fel de cadou de ziua mea venit mai devreme. Despre ce e vorba?, despre Webstock. Ce inseamna pentru mine Webstock? Pentru inceput un mare „Ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ……. infinit”, de ce? Pentru ca, cu ceva timp in urma am solicitat timid o invitatie half-day la acest eveniment. Si azi, ei bine azi, am primit invitatia (ieeeeeeeeeeeeee). Pe langa faptul ca am fost acceptata, ma bucur enorm ca voi avea posibilitatea sa aud informatii noi, de la ce mai in masura, despre ceea ce inseamna blogging, social media si multe lucruri de care poate inca nu am habar. Si acum trecand un pic peste emotia si entuziasmul meu, sa va spun ce e Webstock.

 

Webstock este conferinta ajunsa la numarul 9 in acest an, unde toti cei din comunitatea online isi dau intalnire, fac schimb de informatii si ii premiaza pe cei mai merituosi. Conferintele Webstock, unde am acces, vor fi formate din intalniri interactive despre ce este nou in social media, promovare si comunicare, si daca tot suntem in mediu online, se va discuta despre ultimele tehnologii si aplicatii folosite in acest domeniu. Cele 3 conferinte incep la 14:30 si vor fi:
1. TRACK – BLOGGING – cum sa iti cresti blogul 2. TRACK – SOCIAL MEDIA – idei pentru cei care folosesc Linkedin, Instagram si snap-chat 3. TRACK – ONLINE – beneficii si provocari aduse de inovatie in companiile mari din Romania. Asta ar fi un bun moment sa existe diviziunea la oameni astfel incat sa fiu in 3 locuri in acelasi timp. Dar cum nu exista nici diviziune, nici calatorie in timp, ma voi multumi cu participarea la conferinta despre blogging si bineinteles cu gala decernarii premiilor. Locatia este hotel JW Marriott Bucuresti – Calea 13 Septembrie, nr. 90. Ne vedem acolo!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: