world of instagram - editia 3
evenimente

World of Instagram editia 3

World of Instagram: Business Instagram Accounts Impact

World of Instagram eveniment despre ce altceva decat Instagram? Pe 24 octombrie am avut placerea sa iau parte la editia 3 a acestui eveniment si sunt foarte recunoscatoare pentru aceasta intalnire. Este un event tanar la care am avut ocazia de a participa si in trecut la editia 2, de fiecare data am primit informatii noi, am ascultat povesti ale oamenilor care au succes in fenomenul Instagram.

Vlad Eftenie - Continut Instagram & Fotografie cu telefonul mobil

Si la aceasta editie s-a urmarit oferirea de informatii in ceea ce priveste fotografia, pentru ca Instagram este un mare album de fotografii. Cu ce tema vrei sa fie populat acest album depinde doar de tine. Daca la World of Instagram 2 am avut parte de mai multe informatii despre compozitie si editare de la Ana Matei - @mateiana, in aceasta editie am avut parte de un domn profesor de fotografie in persoana lui Vlad Eftenie - @veftenie. Ma rezum la a spune domn profesor de fotografie caci vorbim de Instagram, dar dansul face mult mai mult de atat: arhitectura, educatie in scoli, mai cautati si voi ca sa aflati mai multe. Mi-a placut in mod deosebit Vlad Eftenie deoarece se simtea pasiunea in vorbele sale reusind sa trezeasca emotie in noi, exact ceea ce ne indeamna sa le oferim si noi celor care ne urmaresc in mediul online. Ne-a vorbit si despre comoditatea de a face fotografii cu telefonul, avantajul de a avea echivalentul unei camere profesioniste chiar la tine in buzunar.

vlad eftenie-world of instagram

Cristi Ungureanu - Business Accounts, Engagement, Community Management

Urmatoarea persoana care ne-a vorbit despre Instagram este Cristi Ungureanu, Marketing Strategy - Global Records. Ne-a vorbit despre ce inseamna la momentul actual Instagram in Romania si care este viitorul acestuia. Ce inseamna sa treci la business si ce avantaje are, mai exact posibilitatea de a masura prezenta in online. Am primit si o altfel de parere despre cum sa iti alegi hastagurile si cat de importante sunt grupurile suport. Un punct de vedere bine primit deoarece este destul de important sa stii cum decurge Instagramul prin ochii unui om din agentie.

Sunt sigura ca are multe sa ne impartaseasca si a facut-o cat de bine a putut, tinand cont de timpul alocat si emotiile pe care le avea.

Gabriela Simion - Influencer – poveste proprie

Daca de la un fotograf si un om de agentie am aflat cum se vede instagram, a urmat sa ascultam si parerea unui influencer. Gabriela Simion - @gabriela_simion este cea care si-a asumat acest rol. Ne-a povestit cum a trecut de la corporate la freelancer. Declicul in viata sa a fost participarea la MasterChef 2014 unde s-a clasat printre semifinalisti. Ne-a mai povestit cum fenomenul de persoana publica a speriat-o atunci cand a primit pe contul personal de Facebook nu mai putin de 4.000 cereri de prietenie. Pe Instagram a ajuns prin 2012 pentru ca era o aplicatie pe iphone, iar acum a devenit dovada trecerii ei prin viata si un fel de autobiografie pentru viitori ani ai tineretii de varsta a 3 a. Ne-a impartasit cum a luat legatura cu agentiile si ce vor acestea sa vada de la tine dar si faptul ca Instagramul sau este autentic, intesat de fotografii reale asa cum isi traieste fiecare zi.

Gabriela Simion - master chef

In concluzie a fost un eveniment foarte reusit, cu multe informatii valoroase si care iti dau energie sa mergi mai departe cu pasiunea pentru scris si creare de content tot mai bun. Multumesc World of Instagram pentru invitatie si astept urmatoarea editie curioasa cu ce ne veti surprinde.

Ps: era sa uit, am fost una din persoanele care a castigat la tombola, imi permit sa fiu superstitioasa si zic ca este un semn 😉

credit foto: WorldofI

*World of Instagram este un proiect powered by Creative Energy Corner.

Parteneri event: Lidl, F64, Flormar, Beauty One, PureShapes, Pravalia Mica, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, DALB - Creator de frumos.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: