sare
beauty

Sarea produs cosmetic

Sarea este folosita cel mai comun pentru a asezona gustul hranei pe care o consumam, insa numerosi oameni folosesc acest…

ulei de par
beauty

Uleiul de cocos

Uleiul de cocos se obtine din, dupa cum spune numele, din nuca de cocos. Acesta este folosit de demult pentru…

foto casting
Fără categorie

Casting

Azi vreau sa vorbim despre casting, ce înseamnă, cum trebuie sa te influențeze acesta, la ce castinguri am fost si…