beauty

Aparat de ras Venus Breeze de la Gillette

Vine vara bine-mi pare, la mine orice fir de par dispare!!! 🙂

Pentru mine epilarea este un must in orice anotimp al anului, trecand peste rima, parul nedorit si cu mine nu facem casa buna nicicand. Ca si metode in general folosesc epilarea cu ceara si lama de ras. Epilarea cu ceara ofera un efect de lunga durata si ca orice metoda are plusuri si minusuri, la fel si epilarea cu aparatele de ras - minus si plusuri. Printre minusurile la ras, as enumera: trebuie facuta mai des, apar taieturi si iritatii.

 

Ca si aparat de ras eu am folosit intotdeauna Gillette, doar ca varianta masculina, mostenind un aparat de la sot pentru care achizitionam doar lamele. Am folosit intotdeauna Gillette pentru ca raman doar cu un singur efect negativ si anume ca epilarea trebuie facuta mai des, dar niciodata nu am avut taieturi sau iritatii.

De curand, cei de la BuzzStore mi-au trimis spre testare varianta feminina a aparatelor de ras de la Gillette, mai exact Venus Breeze. Deja v-am spus, sunt nu ca fan ci un vechi consumator al produselor lor.

Ce este nou la Venus Breeze si de ce o sa raman la el? In primul rand acel gel care umezit usor, intra imediat in functiune si face ca cele 3 lame (alt plus) sa alunece usor si sa indeparteze parul nedorit din prima. Pielea fiind astfel mai putin abuzata nu se irita si ramane foarte catifelata. Pentru ca epilarea cu lama este una de scurta durata si esti in graba, e suficient sa uzi pielea si sa indepartezi rapid firele de par, ca apoi in maxim 5 minute sa alergi spre unde ti-e treaba.

Are un pret foarte bun, la reducere ajunge undeva la 31 lei si are 2 capete, se poate gasi online dar si in supermarket. Era sa uit, imi place si vizual, e de culoare mov si foarte usor de manevrat.

Daca recomand? Da

Daca voi mai folosi? Da

Daca si voi va numarati printre cele care folositi Venus Breeze, give me a sign 🙂

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: