trupa-sabotorii
evenimente

Apocalipsa obrajilor Trupa Sabotorii

Dati cu pietre, huiduiti, dar eu nu sunt fan teatru. Insa recunosc ca cineva a reusit sa ma cucereasca, vorbesc de Trupa Sabotorii. Trupa este compusa din actorii ce v-au cucerit in Trasnitii si anume Lavinia Stoica, Constantin Zamfirescu si Catalin Marin.

M-au cucerit cu prima piesa in care i-am vazut jucand, de asta data, dincolo de ecranul televizorului.

Pazea ca vine apocalipsa!

Piesa, cu un nume „inspaimantator” < Pazea ca vine apocalipsa! > mi-a dat dureri de obraji. Asa tare am ras incat ma mir ca nu s-a lasat cu febra musculara la nivelul fetei. 

Formula completa a celor care ne-au incantat cu o savuroasa comedie a fost: Constantin Zamfirescu, Lavinia Stoica, Catalin Marin, Isabela Iacupovici, Ada Palade, Jean Lemne, Emil Mitrache, text si regie artistica Melia Cherchez Marin.

Piesa a durat 90 de minute, (wow, eu nu rezist atat la teatru) chiar nu stiu cand a trecut timpul pentru ca in scena actiunea a fost impartita in scurte tablouri ironice ale stereotipurilor de oameni din zilele noastre.

Un cuplu de parveniti si amantul, un bulibasa, piranda lui si dealerul local de aceeasi etnie, un mire, o mireasa si o soacra mare, un preot, o fata smintita si un terorist care se caieste pentru faptele sale.

Capra, lupul si scufita

Acum daca tot am inceput si ne-a placut, sa continuam. Cand am auzit ca Trupa Sabotorii are spectacol in premiera si piesa ar cam fi pentru copii, repede am luat bilete pentru toata familia si am asteptat cu nerabdare sa vedem piesa.

Si de data aceasta am avut parte de o piesa comica, cu reinterpretarea Caprei cu trei iezi si a Scufitei rosii, o nebunie! Va convingeti din momentele de mai sus. Copiii mici si mari (parintii) am interactionat cu actorii in timpul scenetei, am ras si ne-am bucurat de cum aceste personaje au fost aduse in actualitatea anilor tehnologiei.

Cei care s-au transpus in personajele de poveste au fost: Lupul – Gabriel Costan, Capra – Lavinia Stoica, Ied 1 – Carolina Vasile, Ied 2 – Isabela Iacupovici, Ied 3 – Ada Palade, Scufita – Gabriela Marin, Bunicuta – Constantin Zamfirescu.

Muzica: Ada Palade

Text si regie: Melia Cerchez Marin

Online

Cand nu sunt pe scena Sabotorii nostrii sunt peste tot: instagram, facebook, youtube. Va invit sa va delectati in online cu sketchurile pe care le creeaza pentru noi, ca sa va fie mai usor va las si linkurile.

Facebook

Instagram

Youtube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: