legion run
evenimente

Aventura cu noroi, gheata si sarma ghimpata pe 16 iunie

Legion Run - Ce este?

Distractie la maxim in timp ce iti testezi limitele si iesi din zona de comfort. Mai exact, un frate mai mic al exatlonului intins pe 5 km ce se deruleaza la Divertiland Water Park. Legion Run este deja un brand in crestere rapida ce deja i-a delectat pe cei din Franța, Grecia, Ungaria, Bulgaria, Italia (Roma), Lituania (Vilnius), Ucraina (Kiev) si anul acesta poposeste in Romania.

Cui se adreseaza?

Cursa este una necompetitiva intesata cu 22 de obstacole dispuse in cei 5 km pusi la dispozitie de catre organizatorii Legion Run, menita sa incurajeze spiritul de echipa, autodepasirea si cu siguranta distractie maxima.

O aventura inedita printre noroi, sarma ghimpata si gheata alaturi de prietenii tai sau colegii de birou, se adreseaza atat persoanelor fizice cat si companiilor. Un altfel de teambuilding, mai trasnit as putea spune, ce cu siguranta va stimula colegialitatea, munca in echipa si hohote de ras.

Cum participi?

Vrei sa participi? Nimic mai simplu un click -> aici si iti iei biletul sau biletele. Deloc de neglijat este faptul ca 5% din incasari sunt redirectionate catre o cauza sociala: contributia la plata terapiei de recuperare a copiilor cu autism, susținuti de Asociația Help Autism.

Ce primesti?

"
  • O aventură pe care nu o vei uita niciodată
  • O bere gratuită

  • Un tricou exclusiv "I Am Legion" pe care numai participanții îl primesc

  • Câteva zgârieturi, vânătăi, noroi în locuri în care nu ar trebui să fie

  • Mândrie autentică"

Spectatorii, adica prietenii vostri care nu s-au incumetat sa participe va pot incuraja de pe margine si va pot face o multime de fotografii cu voi plini de noroi.

Mai multe informatii despre eveniment gasiti pe: website Legion Run, Facebook, Instagram, You Tube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: