caderea parului
beauty

Caderea parului

A inceput toamna de vreo 2 luni asa!, si nu imi place deloc. Se pare ca nici parului meu, credeam ca sunt singura :). Tot plangandu-ma altor fete, am aflat ca si ele au aceeasi problema- caderea parului.

Deci de aia nu prea sunt multumita de toamna, e frig, trebuie sa ma imbrac gros iar caderea parului a ajuns sa fie o problema si pentru mine. Intrebarea ce mi-a fost adresata cel mai des a fost, iei ceva pentru asta? Raspunsul meu: da, uneori … la cateva zile o vitamina. Nu reusesc sa ma tin de pastile niciodata. Probabil va trebui sa imi setez o alarma pe telefon. Nici fetele cu care am vorbit nu au stiut sa imi spuna prea multe, doar ca si la ele cade.

Am vazut la o bloggerita draga mie, Sanziana Negru, o recomandare pentru Phytologist, inca n-am ajuns sa il cumpar, se gaseste in Help Net. Ba chiar am contactat-o si imi spune ca la ea a dat rezultate. Voi l-ati incercat? Cel mai probabil am sa ajung in weekend sa-l achizitionez si sa imi tratez parul cu el.

Vreau sa va spun ca nu-mi mai vopsesc parul de vreo 4 ani, nu il indrept cu placa, il tratez cu masca de par, il spal cu Loreal, in concluzie nu i-am pus nimic extern care ar putea sa il supere. Cea mai mare cadere se produce atunci cand il spal si fac asta la 3 zile. Daca trec chiar si cu o zi peste spalat, volumul parului cazut se mareste considerabil. Sau poate ca e vorba de regenerare, dar mi-e teama ca voi deveni asemeni unui beculet. Voi cu ce ati avut rezultate? Ati imbinat ajutorul extern cu cel intern? Sau ar trebui sa merg direct la doctor? Dati-mi si mie cateva sfaturi din experienta voastra, fie ele si sfaturi babesti.

sursa foto www.youfotostudio.ro

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: