makeup school
beauty

Cum sa alegi un curs si o scoala de make-up

Observ ca pe piata si in special pe Facebook sunt oooooo multime de scoli de makeup si tind sa apara tot mai multe, ca ciupercile dupa ploaie.

Eu s-a intamplat, deoarece nu mi-am propus in niciun moment, sa fac 2 scoli de machiaj si mi-ar fi placut sa fiu un pic mai informata, deoarece la una din scoli am fost complet dezamagita si frustrata, ba chiar mai mult cand am ajuns sa fac o a 2 a(am castigat un concurs, si mi-am spus: bine, hai, fie!!!!) am mers intr-o mare senzatie ca atunci cand ai mancat ceva si ti-a picat rau, dar spre surprinderea mea aceasta a salvat impresia mea ca aceste ciuperci sunt tot o apa si-un pamant. Si cum nu e frumos sa barfesti si ba mai mult sa ii amintesti pe cei care i-ai placut, v-o recomand pe Alina Brailescu, o adevarata profesionista, talentata si dedicata persoana. http://www.abacademy.ro/

Dupa ce ai sondat pe Facebook si ai ales cateva scoli, acum verifica ce poze folosesc pentru promovare, daca sunt poze realizate de trainer sau sunt imprumutate.

Scolile de make-up au nevoie, in general, de modele pe care sa practice elevii. Cel mai bine pentru tine ar fi sa iei legatura cu cineva din cadrul scolii si sa te inscrii ca model pentru a experimenta cum se deruleaza acest curs. Fii atenta la cat de implicat este trainerul, daca isi urmareste elevii, daca ii ajuta si corecteaza. Dupa ce ai parcurs scolile de care esti interesata, acum ai o idee despre cu cine rezonezi, cine este profesionist si bineinteles a cui scoala vrei sa o urmezi. Nu in ultimul rand, fii atent/a la ce produse se folosesc si cat de profesioniste sunt sau nu acestea.

Daca doar vrei sa inveti sa te machiezi, mai bine urmeaza un curs de automachiaj, nu are rost sa faci o investitie prea mare daca nu ai de gand sa profesezi.

Oricum ar fi, mult succes si decizie inteleapta!!!!!

Kiss, kiss

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: