Fără categorie

Cuplul apa + cafea, acasa sau la birou

Cunoastem cu totii ca apa reprezinta elixirul vietii si ca fara aceasta cam putine pot exista. Poate te gandesti, asa si? stiam asta. Mi s-a intamplat ca intr-o zi sa am invitati la birou si pentru ca elixirul lipsea, mai ca s-ar fi transformat intr-un fiasco aceasta intalnire. Ca orice "gazda" buna, bineinteles am intrebat oaspetii daca doresc un un pahar cu apa sau o cafea. Raspunsul: o cafea, si .... pentru mine apa si cafea. Toate bune si frumoase, cand am ajuns la dozator, surpriza!!! Uitasem ca am terminat apa. Va dati seama, am intrat in panica. Nici macar cafea nu le pot oferi daca nu am apa la birou. Ce fac?! Solutia: fug repede la magazinul de la parter!
Pe punctul de a iesi pe usa, am dat nas in nas cu butoaiele de apa, cei de La Fantana tocmai livrau apa si cafeaua la birou. Noroc ca draga mea colega ceruse aprovizionarea cu o zi inainte. Mare fericire, m-au salvat si i-am putut trata pe invitati cu apa careia ii pot potrivi temperatura si cu o cafea de dominanta braziliana Kafune delicioasa. Sigur am facut o prima impresie buna :).

cafea-apa-la birou

Si daca tot vorbim de impresie buna, imi plac la nebunie sticlele de 0.5l cu apa de izvor, sunt solutia ideala pentru a ma hidrata cand nu sunt la birou sau pentru a le oferi invitatilor la un eveniment.

Dar sa va povestesc cate ceva despre La Fantana. Sunt pe piata din 1999 cu o misiune, una discreta prin care sa asigure ca atunci cand vrei sa bei un pahar cu apa, acesta iti va fi rapid la dispozitie. Ce imi place cel mai mult la ei, dincolo de produsele lor, este faptul ca este o apa controlata si pot solicita oricand un test al acesteia, plus faptul ca nu trebuie sa imi amintesc eu despre igienizarea aparatului.

Desi pare o sarcina foarte usoara in a avea un aparat de apa sau cafea, aceasta devine cu adevarat usoara dupa trainingul pe care compania il face la instalarea aparatului sau dupa fiecare igienizare. Apreciez in mod deosebit cand compania se asigura ca sunt instruit si ma bucur de calitatea produselor lor.

Abonamentele La Fantana sunt destinate nu doar companiilor ci si familiilor, pentru a calcula necesarul de apa sau cafea, pe site gasiti calculatorul ce va ofera informatia necesara. Daca iti place sa te rasfeti, gasesti o multime de produse complementare ce iti vor fi pe plac.

Te invit data viitoare cand bei un pahar de apa, apa de izvor, ceai sau cafea La Fantana sa il savurezi cu placere si sa te gandesti ca cineva vegheaza ca tu sa ai cea mai buna calitate.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: