Happy Valentine's Day apois
Fără categorie

Happy Valentine’s Day

Dragile mele prietene,

Happy Valentine’s Day!!!!!

La multi ani celor care va sarbatoriti onomastica!!!

Am realizat ieri ca urmeaza aceasta zi de celebrare a iubirii, cand am vazut un tanar cu un trandafir. O astfel de imagine starneste din ce in ce mai mult interesul intrucat, cam rar mai vad pe strada (cel putin eu) persoane ce poarta in dar o floare pentru iubita lor.

Stiu ca sunt multe controverse, – dar nu e sarbatoare noastra -, – totul e marketing -, bla bla, mie personal imi place si cu cat avem mai multe zile de sarbatoare, cu atat mai bine. Uneori rutina de zi cu zi, erodeaza din importanta sentimentelor si bucuriilor noastre, iar o zi ca asta care iti spune stai o clipa, ia o pauza, sarbatoreste ce ai!, eu o imbratisez cu drag, fie si pentru 5 minute.

In ultimul timp, mi-e dor de o leneveala zdravana si nu prea apuc sa fac una pentru ca am devenit soferul sotului si uite asa, ca vrem, nu vrem … suntem cel mai apropiat cuplu ever, un fel de pielea si camasa :p.

Azi ca sa ne putem face mici atentii, a trebuit sa ne ascundem unul de altul sau inventam motive :))) pentru a reusi sa marcam ziua cu un ceva cat de mic. Ne revansam de Dragobete, in vreun fel. Desi, trebuie sa recunosc, ca de obicei sotul meu, nu asteapta ocazii speciale pentru a ma surprinde cu ceva ce mie imi este pe plac. Iar azi, am primit un cadou pe care scrie :”Cea mai buna sotie!”, probabil ar mai avea el de adaugat cateva epitete de gen: scorpie, vorbareata, etc., :)))). Si n-am uitat nici de fiica noastra, s-a lasat cu o revista cadou si pentru ea.

Pentru voi cum a fost aceasta zi? Cum ati marcat iubirea, dragostea pentru iubit, partener sau persoanele dragi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: