instagram-ramona-morar
evenimente

Instagram pe paine

Luna iulie a fost clar luna evenimentelor dedicate fenomenului numit Instagram, reteaua care se bucura din ce in ce mai mult de tot mai multi urmaritori si in Romania. De aici si titlul Instagram pe paine. Daca pana pe 2 iulie exista un singur eveniment dedicat acestei platforme si anume World Of Instagram, din 13 iulie a luat nastere InstaCamp.

In aparenta amandoua par acelasi lucru, dar nu sunt, fiecare dintre ele are amprenta celor care le-au dat viata(mai jos gasiti linkuri pentru detalii si informatii despre editiile urmatoare):

World Of Instagram V

Evenimentul desfasurat pe parcursul a 4 ore a avut loc pe 2 iulie in Gradina Dorobanti, unde va recomand cu drag sa mergeti. Vorbitorii au fost:

 • Mihnea Ratte - fotograf, daca esti prezent la evenimentele despre social media, fii sigur/a ca il stii
 • Adrian Dan - fotograf, creator @creators.will.create si #Instafestival
 • Andreea Balaban - beauty youtuber, blogger
https://www.instagram.com/p/Bl84Xg-h96J

Fiecare dintre ei ne-a povestit despre inceputurile sale, despre ceea ce ii motiveaza si istorii ale fotografiilor pe care acestia le posteaza pe Instagram. Am retinut prin comparatia deslusirilor speakerilor ca telefonul poate fi ustensila ideala pentru a face fotografii in cazul fotografilor(adica atunci cand stii ce faci) si ca un dslr bunut e mult mai sigur daca nu esti as in ale fotografiei si vrei sa mergi la sigur. Dar la final, orice dispozitiv ai folosi, importanta este povestea si emotia pe care vrei sa o transmiti celui care a poposit in profilul tau. Pentru mine nu mai este o noutate insa va marturisesc ca toti speakerii pe care am avut placerea sa ii ascult si cunosc la evenimente sunt oameni normali, ca mine si ca tine care isi urmeaza pasiunea pentru frumos si au tot timpul o energie pozitiva ce te imbata de bine.

Ca orice gazda buna, WorldofInstagram prin intermediul sponsorilor precum Lidl, ne-a racorit si hranit cu smothieuri pe care ni le-am garnisit cu fructe exotice, Calif ne-a delectat cu kebab delicios, Disaronno amareto ne-a surprins cu gustul de migdale ce ne trimite in copilarie la samburii de caise, pe care sunt sigura ca fiecare ati avut curiozitatea sa ii gustati la vremea aia. La Roche-Posay ne-a testat pielea pe loc cu un dispozitiv iar Carpatica s-a asigurat ca suntem perfect hidratati.

https://www.instagram.com/p/BkxTFGbByjMhttps://www.instagram.com/p/Bk5yJcRBevbhttps://www.instagram.com/p/BkvMf2UhVGK

La aceasta intalnire a instagramerilor au participat 250 de persoane, am reintalnit oameni pe care ii cunosc sau pe care ii urmaresc in online, am schimbat pareri, impresii si mi-am facut noi prieteni.

 

Instacamp

Prima editie Instacamp a debutat in forta pe 13 iulie, un fel de frate mai mic al Webstockului dar la fel de experimentat. De la gradina(WorlOfInstagram) la somptuosul Marriot ne hranim cu informatii pretioase pe parcursul a 3 sesiuni despre Instagram de la persoane marcante in domeniu:

 • Ana Morodan
 • Sanziana Negru
 • Ileana Badiu
 • Ruxandra Babici
 • Silvia Dragsan
 • Vali Barbulescu
 • Codin Maticiuc
 • Radu Valcan
 • Nicolai Tand
 • Alex Damian
 • Mihai Baloianu
 • Valentin Vesa
https://www.instagram.com/p/BlK_NylBKWT

Evenimentul s-a desfasurat pe parcursul a 8 ore, timp in care ne-am informat, ne-am revazut cu prietenii, ne-am tras in poze ca doar este despre Instagram si ne-am rasfatat cu bunatati de la gazde.

Limonada Yo din diferite fructe

https://www.instagram.com/p/BlK-oWEh9lQ

Finn Crisp dichisite de sarbatoare

https://www.instagram.com/p/BlKykBxhV-r

Cafea cu lapte Maresi

https://www.instagram.com/p/Bl83bsFBhkd

Inghetata Haagen - Dasz, am fost prea ocupata sa o mananc asa ca ne pais poza, dar cu siguranta nu am ratat coltisorul lor de fotografiat

https://www.instagram.com/p/BlKt8Vsh-0w

 

 

 

 

 

 

 

Care mi-a placut mai mult? Amandoua!! si cred ca sunt de acord si cei care au fost prezenti la ambele evenimente. World Of Instagram creste in calitate din ce in ce mai mult cu fiecare editie iar noul venit Instacamp sunt nerabdatoare sa-i vad evolutia si sa particip la urmatoare intalnire. Ceea ce le aseamana este energia oamenilor care participa, rasfatul cu care ne trateaza, informatie de calitate, decor pentru poze 😀 si binecuvantata socializare in mediul offline.

Daca si tu doresti sa participi la urmatoarele editii, fii cu ochii pe paginile lor, solicita o invitatie la momentul oportun si te astept sa ne cunoastem.

Ne vedem acolo 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: