seo digital
evenimente

Intalnire Digital Parents Talk 14

Mai intai de toate cine sunt Digital Parents Talks?

Este vorba de un grup frumos de parinti-bloggeri creat de catre Ana Nicolescu - mamicaurbana in urma cu 6 ani. Pe multi dintre ei, in special daca sunteti parinti, cu siguranta ii cititi. Un alt plus al acestui grup este faptul ca socializarea nu se intampla doar pe facebook ci si face to face, asa cum s-a intamplat prin evenimentul #dpt14 - SEO &Social Media organizat la Ok Center Romania.

Eu i-am descoperit prin Ada - ceaicumamici si mare mi-a fost bucuria sa fiu primita printre ei desi nu scriu despre parenting.

seo digital

Scopul principal al intalnirii, pe langa socializare, a fost acela de a invata despre SEO. De unde! mi-am dat seama cam cat de putine stiu despre asta si ca nu este doar ceva, ci o intreaga "aventura". Avand in vedere ca blogul meu l-am creat si optimizat singura, cunostiintele mele sunt acumulate in multe ore de studiu individual pe google si youtube, acest eveniment fiind mai bine zis primul meu curs despre ce inseamna sa scrii din punct de vedere SEO.

"Profesorul" nostru a fost Alexandru Guzi, un tanar de 28 de ani specialist in SEO si Social Media cu o experienta de 8 ani in aceste domenii, desi cum ne-a spus el, important nu este timpul ci viteza cu care primesti informatia si te adaptezi la ea.

Alex ne-a prezentat informatia foarte organizata si concentrata, atingand puncte de care eu personal habar nu aveam. A inceput de la un fel de Adam si Eva al Seo-ului pana in prezent cand google are doar vreo 800 de criterii dupa care califica si considera relevant ceea ce contine un site. Cu aceasta ocazie mi-am notat o multime de must do cand ajung acasa pentru blogul meu. Tks Alex!!!!

 

 

La pauza, prin amabilitatea celor de la Lidl, am avut parte de preparate deliciose care ne-au delectat papilele gustative si ne-au dat energie pentru a asculta toate sfaturile lui Alex.

Evenimentul #dpt14 de la Ok Center Romania a oferit plus valoare fiecaruia dintre noi prin interactiunea avuta cu participantii pasionati de scris dar si prin informatiile primite. Am mai aflat ca la la OK Center, se ofera spre inchiriere gratuit spatiu pentru evenimente, si prin intermediul Fundatiei - "Dreptul la educatie", adolescentii pot participa la cursuri gratuite despre educatie financiara.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: