vodafone wifi acasa apois
Fără categorie

Internet wireless Vodafone

Se mai întâmpla uneori ca zona unde locuim sa nu aiba acoperire pentru instalarea Internetului prin cablu, nu mai zic de fibra!!! Una din aceste persoane sunt chiar eu. Cartierul in care locuiesc, pe tronsonul meu nu are internet. Mai bine de un an internetul acasa însemna telefon si atat.

In aceasta vara, stand la povesti cu vecinii din cartier, am avut inspiratia sa intreb cum gestioneaza lipsa internetului. Surpriza, ei aveau internet prin wireless. Bineinteles a urmat interogarea, ce internet e asta care sa mearga doar cu un router wireless, de unde e, cum de merge fara cablu in casa?

Asa am ajuns sa aflam despre Vodafone Wifi Acasa 8 (- 50MBps viteza de download), routerul costand la aceasta optiune undeva la 100 ron si se plateste in prima luna de abonament. Este vorba despre un router pe care il introduci in priza si gata, era telecomunicatiilor a ajuns si la noi. Ca orice dispozitiv, ce nu se conecteaza printr-un cablu, are o limitare la 50 Gb pe luna, daca ai depasit traficul alocat, nu se percepe cost suplimentar, doar scade viteza. Daca nu ai nevoie de prea multa viteza, te poti descurca in continuare destul de bine cu acest router. Daca vrei sa pleci din orașul in care locuiesti si sa il iei cu tine intr-o alta locatie, o poti face linistit. Dar daca vrei sa il iei in alt judet, ii suni pe cei de la Vodafone si iti fac setarea pentru noul loc unde te afli.

Si acum probabil va intrebati, cat costa? Asta m-am intrebat si eu prima data, in special ca auzisem oferte pentru stick-uri incepand de la 20 euro lunar. Costul este de 8 euro fara tva/luna. Un pret foarte bun, functioneaza ireprosabil si nici nu mai trebuie sa gaurim sau sa avem fire inestetice in casa.

Sper ca v-am fost de ajutor celor care cautati aceasta solutie si nu ati gasit-o pana acum. Pe mine m-ar fi scutit de mai bine de un an fara internet acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: