Fără categorie

Noul sampon Gliss Hair Repair

Sunt fan samponul Schwarzkopf Schauma Nature Moments, asa ca in decembrie cand am primit, spre testare de la BUzzstore, noul Gliss Hair Repair am fost tare curioasa si entuziasmata.

Noul Gliss are 0% silicon si 0% coloranti, un plus pentru parul nostru, printr e ingredientele acestuia numarandu-se keratina si extract de seminte de moringa, promitand sa curate poluarea si efectele nefaste ale radicalilor liberi.

Nu stiu cum sta treaba cu poluarea din parul meu, ca nici nu-l studiez la microscop, nici nu stiu cum as putea sa evaluez acest aspect.

Pot spune ca prima data cand am folosit Gliss Hair Repair, m-am speriat la propriu. Apa ce a curs din parul meu era foarte murdara, in conditiile in care l-am spalat la aceeasi frecventa de 3 zile. Imediat dupa spalare am aplicat balsamul si l-am clatit dupa ce a stat minim 2 minute in par.

O data uscat, parul este usor, matasos si lucios. Recomand folosirea balsamului in cazul in care ai parul vopsit pentru ca spaland atat de bine, risti ca dupa uscare, parul sa fie incalcit. Am observat ca in cazul folosirii frecvente pe par normal usuca scalpul, de aceea il folosesc cam la 4 sau 5 zile pentru ca parul nu se mai ingrasa asa repede. Este bine cel putin pentru mine in special in aceasta perioada racoroasa, deoarece am parul lung si nu reusesc sa ma usuc in totalitate cu uscatorul. Daca obisnuiesti sa folosesti produse de styling si ai nevoie de spalare mai des e posibil sa nu fie cel mai potrivit, dar clar il poti folosi ca „detoxifiere” o data pe saptamana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: