parfum avon
beauty

Parfumul meu preferat de la Avon

Imi amintesc ca si cand ar fi ieri, ziua in care mergand prin centru in Craiova am fost oprita de o reprezentanta Avon. Aparuse Pur Blanca, m-a sprayat cu acel parfum dar de fapt m-a marcat pe viata. Oricand imi amintesc de inceputul de liceu, de experienta Avon, de un oras nou asta imi vine in minte, mirosul Pur Blanca.
Am multe preferinte in ceea ce priveste parfumurile si aromele acestora. De curand tot la Avon am descoperit parfumul Life, ce a venit intr-unul din kiturile de la Marie Claire. I s-a facut destul de multa publicitate atunci cand a aparut si totusi pe mine nu ma convinsesera sa il cumpar. Si daca tot a aterizat la mine, bineinteles ca l-am incercat. A fost dragoste la prima vedere, singurul parfum ever pe care eu l-am terminat intr-o luna si chiar l-am repetat.
Cum imi plac surprizele, am incercat de fiecare data sa ghicesc aromele ce compun acest minunat miros din Life. Dar poate voi nu vreti sa ghiciti asa ca va spun ca este un parfum racoros, un miros ce mie imi ajunge pana la suflet, combinatie intre iris, nufar si violete, usor lemnos, potrivit pentru anotimpul cald.
Daca il urmaresti printre campaniile lunare poate il prinzi la reducere. Iti las aici link.
Primul meu job, ca sa-i zic asa, a fost tot in cadrul Avon, faceam comenzi pentru colegele de la scoala si pentru prietenele de acasa. Ce era frumos la acest job? faptul ca aflam prima de noutati, testam, faceam banutii mei si chiar m-a ajutat sa dezvolt abilitati de comunicare. Daca iti doresti sa experimentezi cum e sa fii reprezentant Avon, intra aici avon.ro%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: