fashion

Sorturi asortate pentru mămici și pici

Va povesteam intr-un articol anterior despre niște căciulițe tare drăguțe și utile, dacă ai ratat apasă aici. In acel articol va spuneam ca urmează sa primim 2 sortulete.

Moș Nicolae a făcut un popas și la casa noastră iar pe lângă multe alte bunătăți ne-a adus și mult așteptatele sortulete.

Piscotica mea a mica creste tot mai mult și a început sa ii placa sa stea prin bucatarie. Deci ce e mai potrivit decât sa ne asortam mama-fiica cu șorțulețele, iar eu sa o învăț sa facă mici preparate de mancare?!

Sortulete vesele

Noua Moș Nicolae ne-a dăruit setul pisicuțe.

Știe Moș Nicolae ca noi iubim pisicuțele pentru ca avem doua acasă, cred ca de aici i-a venit și ideea 😉

Abia asteptam sa vina sâmbătă sa putem pregăti împreuna, ca doua fashioniste, micul dejun îmbrăcate in pisicuțele noastre roz.

La mulți ani Kidissue

Azi pentru ca făuritori acestor minunății in persoana celor de la Kidissue împlinesc 2 ani, s-au gândit sa își cinstească ziua cu o reducere de 20% la orice produs pe care alegeți sa îl comandați 🎉🎉🎉.

Modele pentru toate gusturile

Aceste sortulete sunt o idee grozava de cadou pentru copii la serbările scolare și cred ca și Moș Crăciun s-ar bucura sa ofere astfel de drăgălășenii in dar.

Pe site și Facebook găsiți mult mai multe modele de sortulete, căciulițe 3 in 1, ținute asortate mama-fiica și hăinuțe ajustabile pentru copii.

Pe tine care te-a cucerit?

Un comentariu

  • Trandafir Mihaela Anabela

    cee dragalaseniii 😍😍pisicuțele mimas lua si eu, dar sa mai crestem puțin, deocamdata e la faza de prapad nu de creat😅

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: