Noutati

SuperBlog de Primavara

Incepand cu 1 martie incepe din nou concursul de blogging SuperBlog, competitie de scris pentru cei care au un site si bineinteles sun pasionati de povesti.

Pentru mine este un mod de a evalua cum se schimba stilul meu in timp si de fiecare data cand am participat, desi am scris doar la probele favorite, m-am bucurat sa am parte de un feedback magulitor. In primul an in care am participat, am deschis cu mare, mare emotie punctajul de la articolul inscris. Era undeva peste 90 punctajul, nu mai stiu cat, dar pentru mine a fost un motiv sa continui sa scriu si convingerea ca nu e chiar asa rau ce fac eu in blogul meu. Daca sa zicem, cand public un articol si il fac doar pentru „mine”, nu e ca o obligatie, el poate fi descoperit sau nu, cititorul e unul anonim care in cel mai rau caz nu ii va pasa. Dar cand scrii pentru o competitie e altceva, vii si te arati cu subiect si predicat, ai cateva bareme pe care trebuie sa le atingi, e o responsibilitate si mai mare.

De aceea cu aceasta editie imi propun sa ma tin de cat mai multe probe si sa obtin note frumoase. Multumesc SuperBlog ca existi!!

Daca si tu vrei sa participi, grabeste-te!!! Nu ai nimic de pierdut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: