birou
evenimente,  Noutati

YAWO HUB – Mai mult decât un spatiu de coworking, un stil de viata

YAWO Hub&Events si-a deschis portile pentru antreprenori, freelanceri, oameni de afaceri, artisti, hipsteri, bloggeri, vloggeri si pictori. Practic, vorbim de un spatiu atipic de coworking.

Ce inseamna YAWO?

YAWO Hub&Events e spatiul tau personal pe care il impartasesti cu alti creativi ca tine.  YAWO aduce flexibilitatea la dispozitia oamenilor care cred ca un strop de nebunie n-a ucis pe nimeni.

,,De ce am creat YAWO Hub&Events? Pentru ca suntem o echipa de oameni creativi care iubesc sa descopere lucruri noi si oameni faini. Lucram foarte bine cu freelanceri, studenti motivati, angajati care inca mai au energie pentru proiectele personale si dupa ora 18, mame care vor sa lucreze in timpul liber, fotografi pasionati si alti oameni misto!”a declarat Luiza Carpov, managerul spatiului.

Ce ofera YAWO Hub&Events?

– 10 locuri dedicate;

– Internet de mare viteza;

– Apa, ceai, cafea si fructe din partea casei;

– Chill zone, amenajata cu hamace si fotolii din puf, ca-n Vama Veche;

– Chicineta pentru cei cu veleitati de chefi;

– Imprimanta si scanner din partea casei in functie de tipul de abonament;

– Videoproiector;

– Dulap pentru depozitare;

– Sala de sedinte si meeting-uri cu partenerii tai, cu o capacitate de 10 persoane, in functie de abonamentul platit;

Detalii aici – YOUTUBE:

Preturile la YAWO HUB sunt flexibile si pornesc de la 60 de ron, accesul pe zi, iar abonamentul pe luna costa doar 1000 ron si include: birou dedicat, apa, cafea, ceai, fructe, scan to email gratuit, internet de mare viteza, reduceri pentru workshopuri/evenimente marca Yawo, acces zona relaxare, acces chicineta, print/xerox in limita a 25 pagini/zi, loc de parcare, acces sala de sedinte, spatiu de depozitare si adresa postala personala. Pentru detalii accesati site-ul yawo-hub.com sau pagina de Facebook.

YAWO GROUP

Yawo Group a aparut in România in 2016. Este o companie care se ocupa de transportul aerian de marfuri si are birouri operationale atat in Bucuresti, cat si in Hong Kong.

Umbrela Yawo Group include Yawo Services, ce ofera servicii de transport de marfa in regim aerian, Yawo Optimize, unde gasiti solutii de servicii integrate de IT si Yawo Hub&Events, zona de coworking si evenimente business.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: